Megpróbálunk segíteni ebben a nehéz időszakban és szeretnénk Nektek INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST biztosítani!
Kuponkód: SHAPEBOX2020

Hogyan lehetsz önbizalommal teli és magabiztos a ruháidban az alakformáló fehérnemű használatával?

Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mit tehetsz az önbizalmadért, a magabiztosságodért, és ehhez, hogyan járulhat hozzá az alakformáló fehérnemű

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Share on facebook
Facebook

De ne szaladjunk ennyire előre…

Márpedig az igazi erő az önbecsülésben van

 

A fő kérdés az, hogy miért is nem vagyunk elégedettek magunkkal, a külsőnkkel, a megjelenésünkkel? Egyrészt, mert a társadalmi minták és az a berögzült gondolat, hogy „mások véleménye fontos”, belénk van égetve. Ezek miatt elkezdjük hasonlítgatni magunkat másokhoz. Összehasonlítjuk a kocsinkat, a ruhánkat, az alakunkat, a hajunk szépségét, egyszóval mindent. Miközben pont az lenne a lényeg, hogy az önbecsülésünket függetleníteni tudjuk a másoktól való összehasonlítástól.

Az önbecsülés 2 fő tényezője

 

Az önbecsülés igazából két fő dologból tevődik össze, egyrészt az önbizalomból, másrészt pedig az öntiszteletből. Az önbizalom az, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy mi is szépek, jók vagyunk a saját bőrünkben. Az öntisztelet pedig az, amikor tiszteljük saját magunkat, de közben „le is kell szúrnunk magunkat”, ha hibázunk. Továbbá, hogy néz ki az önbecsülés a mindennapokban? Egyfajta nyugodtság érzetünk van, egyfajta relaxált állapot tölti meg a mindennapjainkat, nem inzultáljuk magunkat, elégedettek vagyunk a külsőnkkel.

Tisztázzuk, minden Nő gyönyörű a saját bőrében

 

Tisztázzuk, minden Nő gyönyörű a saját bőrében, ezért Te is legyél büszke a testedre. A ruhák nagy részét azonban úgy tervezték, hogy azok csak a modelleken vagy a kiállított próbabákon álljanak szépen. Ezért a nők többsége feszeng, szégyelli magát a ruháiban, mert azok kiadják a test kritikus pontjain lévő hibákat, feleslegeket. A folyamatos feszengés, takargatás miatt pedig feszültté, stresszessé válunk, majd elveszítjük az önbecsülésünket és magabiztosságunkat.

Mit tehetsz az önbecsülésed és magabiztosságod érdekében?

 

Képzeld el, ahogy a mindennapjaidból eltűnik a feszengés, a szorongás, az önbizalomhiány. Nem izgulsz attól, hogy mit mondanak rólad mások. Nem félsz attól, hogy hogyan áll majd rajtad a ruha. Olyan széles mosollyal robogsz végig a plázán, mint Mr. Bean.

Ha sikerült elképzelni, akkor térjünk is a lényegre. Nincs benne semmi titok, nincs benne semmi csodaszer. Két dolgot tehetsz az önbecsülésedért és magabiztosságodért:

  1. Tudatos döntéseket hozol: Egyszóval figyelsz saját magadra, figyelsz a gondolataidra, figyelsz a berögzült mintáidra. Nem engeded, hogy a negatív berögződések irányítsanak. Nem foglalkozol mások véleményével. Nem érdekel, hogy a ruhák többségét próbabákra tervezték, hisz Te is szép vagy benne. Tehát csak magaddal foglalkozol, elfogadod, hogy Te is gyönyörű vagy a bőrödben. Elfogadod, hogy vannak szépséghibáid, mint ahogy mindannyiónknak vannak.
  2. Biztosítod az önfeledt megjelenést: A külsőnk, a megjelenésünk, az, ahogy látnak minket mások, nagyban befolyásolja a magabiztosságunkat. A ruhák többségét pedig úgy varrták, hogy kiadják a test kritikus pontjain lévő felesleget. Ezért sokszor kellemetlenül, feszengve érezzük magunkat a ruhánkban. Ebben segíthet az alakformáló alsónemű használata. Fontos, hogy az alakformáló nem tűnteti el végleg a test hibáit, nem fogyaszt, egyszerűen a test kritikus pontjaira fókuszálva biztosítja azt, hogy minden ruha szépen álljon rajtad.

Tehát miben is segít pontosan az alakformáló fehérnemű?

 

Az alakformáló ruha sikerének a 3 elengedhetetlen összetevője van:

  1. A test kritikus pontjaira fókuszál: Az alakformáló alsóruhák a test kritikus pontjaira fókuszálnak. Az itt lévő hibákat és felesleget segítenek „eltűntetni” (persze nem véglegesen), így biztosítva azt, hogy a ruhák szépen álljanak rajtad.
  2. Kényelmes viselet, komfortos közérzet: A női alakformáló alsók szuper komfortosak és könnyed, kényelmes viseletet biztosítanak. Így akár egész nap könnyedén érezheted benne magad. Egy hasonlattal szemléltetve: Úgy érzed majd magad benne, mint amikor otthon, önfeledt jársz-kelsz a mackódban, mit sem törődve a külvilággal.
  3. Nem mellesleg szexi megjelenést ad…: Az alakformáló bugyik nem csak segítenek eltüntetni a test apróbb hibáit, de ráadásul szexin állnak majd rajtad. Így a hálószobai hangulat is forrósodhat. Most komolyan, számomra van benne egy szexiség, egy nem megszokott dolog.

Tisztázzuk viszont, hogy nem csodaszer…

 

Az alakformáló fehérneműk nem csodaszerek. Nem fogyasztószerek. Nem karcsúsító szerek. Nem fog eltűnni a felesleg a használatától. Még véletlenül sem szeretnék benned hiú ábrándokat kelteni. Ezt azért tartom fontosnak elmondani Neked, mert sajnos sokan kihasználták ezt a piacon. Igen, sok cég hiú, hazug állításokat tett az alakformálókat illetően, így sokakban bizalmatlanságot keltett.

Azt gondolom, hogy az alakformáló alsóneműk igenis segíthetnek visszanyerni az önbecsülésünket és magabiztosságunkat. Sőt segít fenttartani ezt az állapotot. De ezen túl tennünk kellene mást is saját magunkért. És itt nem azokra gondolok, amit a fitneszguruk javasolnak folyamatosan, csakhogy az ő termékeiket, az ő edzéseiket vedd meg. Nem. Szerintem 2 dologra érdemes figyelni:

  1. Törekedjünk az egészséges étkezésre: Cukor, fehér liszt, olaj minél nagyobb csökkentése az étrendünkből.
  2. Testmozgás: Itt nem feltétlenül az edzőtermi mozgásra gondolok. Tudtad például, hogy egy kiadós, 30 perces séta jót tesz a szívnek, a keringésnek, egyszóval az egészségednek?

Mit is ad akkor pontosan az alakformáló alsónemű?

 

Beszéltünk az önbecsülésről, a magabiztosságról. Megnéztük, hogy milyen negatív minták rögzültek belénk. Átnéztük az alakformáló alsónemük 3 verhetetlen előnyét. Tisztáztuk, hogy mit nem adnak az alakformáló ruhák. Pontosan végigvettük azt a 2 lépést, amit az önbecsülésedért és a magabiztosságodért tehetsz.

De mit is ad számodra az alakformáló alsónemű?

Két szóval, a két legfontosabb dolgot: Önbecsülés és Magabiztosság!

Csatlakozz a közösségünkhöz hasznos tippekért, tanácsokért, és kedvezményes ajánlatokért

További bejegyzések

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük