Megpróbálunk segíteni ebben a nehéz időszakban és szeretnénk Nektek INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST biztosítani!
Kuponkód: SHAPEBOX2020

Amit a leggyakrabban kérdeznek és amit Neked is tudnod kell az alakformáló fehérneműkkel kapcsolatban! – 1. Rész

Arra vállalkoztunk, hogy tiszta vizet öntünk a pohárba és megválaszoljuk a hölgyek leggyakrabban feltett kérdéseit az alakformáló bodykkal kapcsolatban.

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Share on facebook
Facebook

A mítoszok és a fals információk nyomában…

Sajnos sok fals információ került a köztudatba az alakformáló alsókat illetően a női fehérneműket árusító nagyvállalatoknak és cégeknek köszönhetően. Téves megtévesztések, hitegetések, „hazugságok”.

Ezért eléggé bizonytalanok a nők többsége az alakformáló bugyikkal kapcsolatban. Persze így is sokan vannak, akiket nem érdekelt ez a sok előítélet, inkább a ruházat használatában hittek. Milyen jól tették.

Viszont azok is teljes mértékben megérthetőek, akik nem bíznak az alakformálókban, a negatív információk miatt. Hiszen a vállalatok elvesztették a hitelességüket. Elvesztették a vásárlók bizalmát. Elvesztették a Nők bizalmát. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy tiszta vizet öntünk a pohárba.

A ruhatárad, amikhez érdemes használni az alakformáló fehérneműket

Ezek után garantáltan más fényben látod majd az alakformáló alsóruhákat!

Majd meglátod, hogy így lesz… Mivel arra vállalkoztunk, hogy tiszta vizet öntünk a pohárba és megválaszoljuk a hölgyek leggyakrabban feltett kérdéseit az alakformáló bodykkal kapcsolatban.

Einstein azt mondta: „Nem vagyok különösebben tehetséges. Csupán szenvedélyesen kíváncsi.” Vagyis a sikerének az igazi titkát abban látta, hogy sok kérdése volt a világegyetemünk működésével kapcsolatban és a kérdések megválaszolásában bízott.

Tehát csak annyi dolgod van, hogy végigmész a kérdéseken és válaszokon. Mi pedig bízunk benne, hogy a benned is motoszkáló kérdések közül sikerül minél többet megválaszolnunk. Egy feladatod mégis van. Ha marad benned olyan kérdés, amire nem kaptál választ, akkor írsz nekünk egy e-mailt. Mi pedig szívesen megválaszoljuk Neked. Már csak annyi kérünk, hogy dőlj hátra! Jó olvasást kívánunk!

A leggyakrabban feltett kérdések – 1. rész:

1. Mire való az alakformáló fehérnemű?

 • Az alakformálók a különböző testalkatú hölgyek számára készült. A legfontosabb céljuk, hogy önbizalmat adjanak azáltal, hogy a használatukkal minden ruha szépen áll majd rajtad. Nagy előnyük, hogy az alakot oly módon formálják, hogy az egy szempillantás alatt feszesebb legyen, és hogy a sziluetten ne jöjjenek létre a zsírpárnák miatt zavaró redők. Az egyik legkényesebb terület a nő testén általában az alhasi rész, ahol szinte minden nő számára elkél egy pici segítség. De az alakformáló alsónemű képes formázni a hát, felhas, fenék, csípő vagy combok területét is.

2. Mire fókuszál az alakformáló alsónemű?

 • A gyors fogyás miatt megereszkedett bőrre.
 • Fogyókúra alkalmával, amikor már elindult a változás, de még nem kaptuk meg a kívánt eredményt.
 • A szülés után megereszkedett bőrre.
 • A zsírpárnákra.
 • Ha a testalkat egésze nem feszes, akkor arra.

3. Használható- e fogyókúra esetén?

 • Természetesen. Remekül használhatók fogyókúra alkalmával is, amikor már elindult a változás, de még nem kaptuk meg a kívánt eredményt.Nem árt tudni azt sem, hogy a testedzést és a sportot nem pótolja semmi, de ezekkel a ruhadarabokkal sokkal gyorsabban érhetünk el látványos eredményt, ráadásul a mozgást kombinálhatjuk is az alakformáló fehérneműkkel.

4. Kényelmes viselni az alakformáló alsóneműket?

 • Ha a megfelelő méretet veszed meg, akkor kényelmes és komfortos, akár egész napos viselés közben is. Sőt ad egy tartást is, ami kellemes érzetet biztosít.

5. Mennyire szoros, mennyire illeszkedik a testre?

 • Pontosan azt szeretjük az alakformáló fehérneműkben, hogy egyáltalán nem kényelmetlen a viselése, ha a megfelelő méretet választottuk.Egy gondosan kiválasztott, pontosan illeszkedő alakformáló fehérnemű csodákra képes: kialakítja a megfelelő körvonalat és segít elérni az áhított alakot, úgyhogy kisimítja a test kritikus pontjain lévő apró hibákat. Emiatt magabiztosnak érzik magukat a Nők, amikor rajtuk van.

6. Hogyan lehet “toilet-re” (pisilni) menni benne?

 • Nem is olyan nehéz, mint amilyennek elsőre elképzeled. Az alakformáló ruha felhúzásának van egy egyszerű technikája, amit garantáltan elsajátítás 5 perc alatt. Itt találsz is egy ábrát róla. De térjünk vissza a lényegre. Ha ki kell menned a mosdóba, akkor egyszerűen húzd le az alakformálót a nadrággal együtt, majd, ha végeztél, akkor az itt bemutatott technikával egyszerűen húzd vissza. Ez körülbelül 1,5 perccel kerül több időben, mint az alakformáló bugyi viselése nélkül.

7. Nem lesz melegem az alakformáló alsóruhákban?

 • A női alakformáló alsók közepes vastagságúak, de mégis meglepően jó levegőzése van. Vagyis nem lesz benne meleged. Sőt az anyaga felszívja az enyhe izzadságot. Ha mégis meleged lenne benned, akkor keress bátran.

8. Hogyan lehet a legkönnyebben felhúzni?

 • Először is itt találsz egy tök jó ábrát, amin lépésről-lépésre bemutatja, hogy milyen technikával érdemes felhúzni. Ezt a technikát maximum 5 perc alatt el tudod sajátítani. Egyébként itt is leírjuk röviden. Tehát: megfogod az alakformálót, majd elkezded szépen hengerelni felfelé egészen addig, amíg el nem éred a combjaidat, utána húzd fel a csípődig, végül pedig ragadd meg és enyhe előre-fel húzással húzd fel a mell alatti részhez.

Csatlakozz a közösségünkhöz hasznos tippekért, tanácsokért, és kedvezményes ajánlatokért

További bejegyzések

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük