Megpróbálunk segíteni ebben a nehéz időszakban és szeretnénk Nektek INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST biztosítani!
Kuponkód: SHAPEBOX2020

Amit a leggyakrabban kérdeznek és amit Neked is tudnod kell az alakformáló fehérneműkkel kapcsolatban! – 2. Rész

Gyakori kérdések az alakformáló alsóneműkkel kapcsolatban
Arra vállalkoztunk, hogy tiszta vizet öntünk a pohárba és megválaszoljuk a hölgyek leggyakrabban feltett kérdéseit az alakformáló bodykkal kapcsolatban. Íme itt a 2. rész.

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Share on facebook
Facebook

A mítoszok és a fals információk nyomában…

Sajnos sok fals információ került a köztudatba az alakformáló alsókat illetően a női fehérneműket árusító nagyvállalatoknak és cégeknek köszönhetően. Téves megtévesztések, hitegetések, „hazugságok”.

Ezért eléggé bizonytalanok a nők többsége az alakformáló bugyikkal kapcsolatban. Persze így is sokan vannak, akiket nem érdekelt ez a sok előítélet, inkább a ruházat használatában hittek. Milyen jól tették.

Viszont azok is teljes mértékben megérthetőek, akik nem bíznak az alakformálókban, a negatív információk miatt. Hiszen a vállalatok elvesztették a hitelességüket. Elvesztették a vásárlók bizalmát. Elvesztették a Nők bizalmát. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy tiszta vizet öntünk a pohárba.

A ruhatárad, amikhez érdemes használni az alakformáló fehérneműket

Ezek után garantáltan más fényben látod majd az alakformáló alsóruhákat!

Majd meglátod, hogy így lesz… Mivel arra vállalkoztunk, hogy tiszta vizet öntünk a pohárba és megválaszoljuk a hölgyek leggyakrabban feltett kérdéseit az alakformáló bodykkal kapcsolatban.

Einstein azt mondta: „Nem vagyok különösebben tehetséges. Csupán szenvedélyesen kíváncsi.” Vagyis a sikerének az igazi titkát abban látta, hogy sok kérdése volt a világegyetemünk működésével kapcsolatban és a kérdések megválaszolásában bízott.

Tehát csak annyi dolgod van, hogy végigmész a kérdéseken és válaszokon. Mi pedig bízunk benne, hogy a benned is motoszkáló kérdések közül sikerül minél többet megválaszolnunk. Egy feladatod mégis van. Ha marad benned olyan kérdés, amire nem kaptál választ, akkor írsz nekünk egy e-mailt. Mi pedig szívesen megválaszoljuk Neked. Már csak annyi kérünk, hogy dőlj hátra! Jó olvasást kívánunk!

A leggyakrabban feltett kérdések – 2. rész:

9. Hogyan lehet mosni az alakformáló bugyikat?

 • Ezeket az alsókat mindig könnyű mosással és alacsony vízhőfokkal szabad mosni. Vagy kézi mosással, ezzel még jobban kímélheted. Szárítógépbe egyáltalán nem javasolt betenni. Könnyen és hamar megszárad. De vigyázz, a napra ne tedd ki, inkább árnyékos részre.

10. Az alakformáló ruhák segítenek a szülés utáni kompressziós haselszorításban?

 • A szülés után kialakuló diastasis recti-ben, vagyis a hasizom rostjainak szétválásának összetartásában. Segít egyben tartani a hasadat és extra ellenőrzést ad a csípő és mell közötti rész egész területére. Tehát nagyban hozzájárul ahhoz, hogy elősegítse a gyógyulásod.

11. Lenyomja a fenekedet?

 • Határozottan nem. Vagyis nem fogja lenyomni a fenekedet. Ezek az alakformáló alsóneműk a has tájéki területekre fókuszálnak főként. Fontos tisztázni, hogy push-up hatása sincs, viszont egyértelműen simítja és feszes hatásúvá teszi a fenekedet és a lábaidat.

12. Átlátszik a ruha alatt?

 • Nem látszik át, de figyelni kell arra, hogy milyen színű ruha alatt milyen színű alakformáló fehérneműt használsz. Vagyis érdemes lehet beszerezni akár mind a 3 főszínből, testszínű, fehér és fekete. Ha azonban csak testszínű alakformálót szerzel be, akkor az esetek többségében jó választásnak fog bizonyulni.

13. Viselhetem vékonyabb farmernadrág alatt?

 • Az alakformáló alsóneműket főként ruhák alatt szokták viselni, viszont nyugodtan használhatod vékonyabb és vastagabb farmerek alatt is. Nem szabad kiadni az alakformáló formáját a farmerodnak. Viszont fontos megjegyezni, hogy nagyon vékony farmerek alatt nem szabad használni, itt főként a tipikus “nyári vékony” farmerekre gondolunk.

14. Hogyan tudod kiválasztani a számodra megfelelő méretet?

 • Először is a termék oldalunkon találsz egy elég pontos mérettáblázatot és egy kis ábrát, ami segít megmagyarázni, hogy pontosan milyen testrészedet kell lemérned az alakformáló fehérneműkhöz. Csak annyi dolgod van, hogy megmérd magad az ábra alapján és kiváltasztod a megfelelő méretet. Másodszor van egy másik tipp is, ami az esetek többségében jó szokott lenni. Ez pedig az, hogy a normál ruhaméretedhez képest választod ki a megfelelő méretet.

15. És most következzen egy nem szokványos kérdés, ami mégis sokatótokban felmerül. Hordhatod-e fürdőruha alatt?

 • Ezt egyáltalán nem javasoljuk, hacsak nem ülsz végig a parton a víz mellett. Viszont ebben az esetben is meg kell fontolni, hogy milyen fürdőruhát választasz, hogy ne látszódjon az alakformáló alsónemű.

16. Milyen magas? Mi van akkor, ha olyan ruha alatt akarod viselni, aminek az elülső része mélyebb kivágású?

 • Ezeknek az alakformáló fehérneműknek a többsége egészen a mell alatti részig nyúlik fel, éppen azért, hogy eltakarja és simán tartsa a test kritikus pontjait. Tehát a melltartó vonaláig ér fel.

17. Mennyire vastag az anyaguk?

 • Mivel ez egy “formáló” fehérnemű nem lehet túl vékony az anyaga. De nem túl vastag ahhoz, hogy kényelmetlen legyen a viselése. “Köszi – gondolod magadba.” De a lényeg, hogy nagyon kényelmes, és komfortos a viselése. Az anyaga kellően szellőzik és egyáltalán nem érzed vastag hatásúnak. Ha hasonlítanom kellene valamihez, akkor azt mondanám, hogy olyan vastag, mint egy leggings, vagy egy 200 den-es harisnya.

18. Könnyen lecsúszik?

 • Nem csúszik le könnyen, sőt akár még egy egész éjszakát is végig táncolhatsz benne. Nagyon jól illeszkedik az egész testedre, az anyagának csúszásgátló hatása van. Ennek ellenére előfordulhat, hogy véletlenül lecsúszik picit egész napos használat esetén, ilyenkor egyszerűen húzd vissza. De garantáljuk, hogy olyan lesz, mintha nem is hordanád, hiszen annyira kényelmes.

19. Főként az érdekel, hogy a has környékén lévő hibáit sikerül-e eltakarnia?

 • Azt ugye többször mondtuk már, hogy az alakformálók a test kritikus pontjaira fókuszálnak. Így a has és has környéki hibákat is segítenek elsímitani. Sőt a hátnak is ad egy erős tartást. Szépen illeszkedik az egész testre. Csak arra kell figyelned, hogy a megfelelő méretet válaszd ki.

20. Nem tapad-e hozzá az alakformáló a ruhádhoz, ami alatt viseled?

 • Az anyag minősége és kialakítása miatt nem tapad oda a ruhákhoz. Sőt kényelmesebbé teszi a nadrágok viselését is. Tehát nem kell attól félned, hogy ráncos, felhúzódott lesz a ruhád, amiatt, hogy egy bizonyos ponton odatapad az alakformáló bugyihoz.

21. Munka közben egy íróasztalnál ülve használhatod-e, egyáltalán milyen a viselése?

 • Persze, hogy használhatod, észre sem fogod venni, hogy rajtad van. Sőt ülés közben puha és kellemes érzést ad a hasadnak. Ráadásul ad egy jó tartást az egész testednek.

Csatlakozz a közösségünkhöz hasznos tippekért, tanácsokért, és kedvezményes ajánlatokért

További bejegyzések

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük